Quins accessoris no poden faltar a la teva taula d’oficina?

Per afavorir el benestar de l’equip de treball d’una oficina és important la distribució dels espais, la decoració i la il·luminació. Però l’organització de les taules de treball també ajuda a tenir cert ordre a l’hora de desenvolupar les tasques i també -per què no- a donar una bona imatge de la nostra empresa. Cal ser tolerants amb la manera que cadascú vol organitzar la seva taula però al mateix temps exigents per garantir un mínim d’ordre, i per aconseguir-ho hi ha una sèrie d’accessoris per a la taula que ens hi ajudaran.

Encara que cada vegada es fa servir menys material d’oficina, especialment paper, la veritat és que encara és un recurs predominant i per tant cal preveure’n una bona organització. Les safates o calaixos de sobretaula ens poden ajudar a classificar els papers segons el punt del procés administratiu en què es troben, com per exemple projectes en marxa, correspondència pendent d’obrir o notes de reunions. El material de papereria el podem tenir desat en un calaix juntament amb llibretes i estris personals, o bé tenir-lo ben guardat en un organitzador de sobretaula, tot dependrà de la periodicitat amb què el fem servir. És recomanable tenir a mà allò que fem servir més i la resta ho podem tenir al calaix, especialment en taules que no disposin de molt espai.

Els portallapis són elements que van estretament lligats a les taules d’oficina. No és necessari tenir-los plens a vessar de bolígrafs de tots els colors i retoladors de gruixos diferents. Però sí que hi tindrem aquells que hem de tenir més a mà. Per la resta, com el material d’oficina, podem utilitzar els classificadors de la calaixera. I important, per molta safata i calaixos que tinguem, cal ser conscients que no serveix de res acumular tot de papers que no necessitem i per tant, una paperera a prop serà una bona aliada per poder conservar només allò que ens cal per treballar, mentre que els papers que ja no necessitem en el dia a dia els podem col·locar en arxivadors.

Finalment, i encara que sembli un objecte antiquat, no ens podem oblidar del calendari de sobretaula. Per molt mòbil i agenda al núvol que fem servir, sempre hi haurà aquell moment que mentre estem parlant per telèfon o amb una altre membre de l’equip haurem de consultar ràpidament una data de llançament o de final de projecte. Sí, el calendari també és un accessori que no pot faltar a la nostra taula d’oficina.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.