En què has de fixar-te quan lloguis una oficina?

¿En qué debes fijarte cuando vas a alquilar una oficina?

És cert que, a vegades, el preu limita la decisió de llogar una oficina, però no és l’únic, ja que hi ha alguns factors que poden influir més del que pensem. L’oficina és un lloc en el qual passem la major part del dia, de manera que els treballadors han de disposar d’un espai adaptat a les seves necessitats.

A més dels metres quadrats, hem de tenir en compte altres variables que influiran en el benestar dels treballadors, com és l’entrada de llum natural en l’oficina. Amb la claredat natural del dia es treballa millor i això vol dir que els treballadors es trobaran més còmodes en l’oficina, seran més productius i notaran menys estrès que si treballessin únicament amb llum artificial. D’altra banda, si vols reduir despeses, l’entrada de llum natural també et permetrà rebaixar el preu de la factura.

En llogar una oficina és important que no sigui un espai massa petit, sinó més aviat un lloc diàfan, amb sostres alts i grans finestres. Un espai ampli, alt i amb entrada de llum natural serà clau perquè la teva oficina funcioni i per a aconseguir una imatge atractiva per als teus clients i proveïdors.

Un altre factor rellevant és que l’oficina estigui situada en un lloc ben comunicat, prop d’aquelles àrees que tinguin una major influència empresarial. Això facilitarà una major fluïdesa per a fer contactes, reunions de treball…

I, si hi ha alguna cosa que no pots oblidar en llogar una oficina, és el pàrquing, sobretot si es tracta d’una gran ciutat. Llogar una oficina amb pàrquing serà imprescindible, ja que facilitarà molt les coses en el moment de sortir i entrar sense haver de perdre temps buscant aparcament, exposar-te a congestions de trànsit, multes, etc.

 

Per què llogar una oficina té més avantatges que comprar-la?

Llogar una oficina té més avantatges que comprar-la, perquè proporciona una major flexibilitat si necessites canviar d’ubicació. No hauràs de fer una gran inversió per a disposar de la teva oficina i existeixen oficines que ja estan completament equipades.

En Merosa Grup podràs llogar l’oficina que necessites amb espais de fins a 100 metres quadrats, internet amb fibra òptica 1000 MG de ADAMO, climatitzador individual per a cada mòdul, dues places de pàrquing privat amb accés directe a la planta d’oficines i fins a una sala de reunions a la disposició dels inquilins.