MEROSA GRUP SL

És una empresa amb seu a Granollers, comarca del Vallès Oriental (província de Barcelona). Nascuda el 2002 com a resultat de la fusió d’algunes societats d’un mateix grup vinculades des de sempre a l’activitat empresarial de la comarca.

A través de les altres societats del grup participa en vàries àrees de negoci com l’hoteleria amb  l’Hotel Ciutat, restauració amb el Restaurant Pasarela del Centre Comercial La Roca Village i oci i esports amb el club esportiu-fitness Crack Sports Club.

La seva activitat principal es centra en l’arrendament de locals comercials, naus industrials, oficines i la promoció, venda o lloguer de vivendes.

El 2005 l’empresa comença la seva expansió del negoci immobiliari fora de la zona de Barcelona, amb promocions a la Costa Brava (província de Girona), adquisicions de terrenys urbanitzables a la província d’Alacant i la compra de locals comercials en les rodalies de Madrid.

Avui dia Merosa Grup SL gestiona: a Granollers (província de Barcelona) un edifici comercial i d’oficines (Edifici Tilma), i varies vivendes de lloguer; una nau industrial a Les Franqueses del Vallès (província de Barcelona); amarradors i panyols en el Port Olímpic de Barcelona (Barcelona ciutat); locals comercials i vivendes en lloguer i opció de compra a la ciutat d’Alacant i rodalies (Comunitat Valenciana); i a la localitat de Navalcarnero (Província de Madrid) un edifici comercial amb aparcament.

També disposa, per a la venda, de terrenys urbanitzables a Palamós (Costa Brava, Girona) i a la ciutat d’Alacant (Comunitat Valenciana).

truca‘ns i informa‘t: 93 846 40 03