3 estratègies per a crear un bon equip de treball

Equipo de trabajo Merosa

Formar un bon equip de treball no és una tasca senzilla, però sí que és imprescindible per a aconseguir més productivitat en una empresa. En molts casos, podem pensar que un equip de 50 persones és més potent que un equip de menys de 10, però en aquests casos, com en molts altres, prima la qualitat abans que la quantitat.

En l’article d’avui, us comptem les tres estratègies principals que has de seguir per a formar un equip de treball increïble:

1 – Quin tipus de talent necessites en el teu equip?
Aquesta pregunta serà clau per a encertar en la selecció de personal. Quan fas una entrevista sense saber quin és exactament el perfil que estàs buscant, comets un gran error.

Si vols formar un bon equip de treball, és essencial determinar els objectius que vols aconseguir i quin tipus de talent pot ajudar-te a aconseguir-los en els diferents àmbits; A nivell comercial, màrqueting, financer, disseny… És recomanable seguir el model SMART (Specific, Measurable, Achievable, Relevant, Timely), és a dir, perseguir objectius específics, mesurables, assolibles, rellevants i que puguis realitzar a temps.

2 – Tens les eines tecnològiques necessàries per a aconseguir les teves metes?
És important saber si tens tota la innovació que necessites al teu abast; Softwares de missatgeria per a accelerar i millorar la gestió comunicativa i l’organització de l’empresa, signatura electrònica, emmagatzematge en el núvol, automatització de processos, treball en remot…

És important conèixer totes les eines que tens al teu abast i que poden adaptar-se i facilitar les necessitats actuals de l’empresa. Això farà que l’empresa evolucioni més ràpid i d’acord amb les exigències que requereix el mercat a cada moment.

3 – Teniu les mateixes metes?
Crear compromís i compartir metes és una de les claus de l’èxit i la millor manera de crear un bon equip de treball. No hi ha res més il·lusionant que un equip treballant conjuntament i enfocat en una mateixa meta. La suma de coneixement, força i experiència farà que qualsevol objectiu pugui ser assolible.

Quina importància té la productivitat per a crear un bon equip de treball?

La productivitat d’una empresa pot dependre de molts factors com l’eficiència, l’optimització dels recursos o l’ús de les tecnologies. Però si hi ha una cosa imprescindible perquè la productivitat augmenti és, sens dubte, comptar amb un bon equip de treball.

Les eines i tecnologies necessàries, el compromís del personal, les ganes i, per descomptat, el talent farà que la teva empresa creixi de manera exponencial en tots els sentits.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.