Quins són els beneficis de llogar una oficina?

Llogar una oficina presenta molts avantatges, sobretot per a aquells emprenedors, startups o petits negocis que busquen un espai flexible de treball que s’adapti a les seves necessitats.

Si no vols lligar-te a un sol lloc i cerques un espai que s’ajusti a les teves preferències i que pugui evolucionar al creixement del teu negoci, llogar una oficina pot ser la solució més encertada. La tranquil·litat de saber que pots mudar-te sempre que ho necessitis, et farà sentir lliure.

Al no ser de la teva propietat, l’oficina en lloguer sempre t’ofereix més facilitats per a traslladar-te que una oficina de compra, la qual cosa et permetrà anar provant diferents espais fins a trobar un que t’ofereixi tot el que necessites.

Pots començar per una petita oficina, que suposi una despesa menor al principi, i canviar-te a una més gran quan les coses ja estiguin més allotjades. Llogar una oficina presenta una gran flexibilitat de moviment i es converteix en una opció molt rendible.

Es pot estalviar diners en llogar una oficina?

Al no ser el propietari, t’estalviaràs totes les despeses relacionades amb la comunitat; vessa, reformes, reparacions, impostos… A més de poder desgravar-te la despesa del lloguer. Existeix la possibilitat de fer un lloguer conjunt d’oficines, anomenat coworking, per a compartir despeses amb altres emprenedors i estalviar, així, una despesa significativa al teu negoci.

 Per què llogar una oficina amb el sistema de coworking?

El coworking és el lloguer conjunt d’una o diverses oficines i es presenta com un espai de treball, amb llocs privats i llocs comuns, en els quals es crea un entorn de treball molt productiu.

És una opció perfecta per a startups i emprenedors ja que, a més de compartir despeses, també poden compartir coneixements i fins i tot treballar conjuntament en nous projectes. Si ets emprenedor i portes temps treballant com a autònom, des de casa, potser ha arribat el moment de llogar una oficina.

En Merosa Grup trobaràs oficines adaptades a les teves necessitats, perquè puguis crear l’espai de treball que sempre havies somiat. Oferim sales de treball àmplies i diàfanes i amb una gran entrada de llum natural durant tot el dia, la qual cosa també suposarà un gran estalvi en les factures de la llum.