Vols vendre casa teva? T’expliquem els millors trucs i què tenir en compte

Si estàs pensant en vendre casa teva, en aquest post et volem ajudar a fer-ho amb una selecció d’aspectes que has de tenir en compte. El primer que has de saber és que no serà un procés ràpid ni fàcil. I és lògic: si tenim en compte que la compra de l’habitatge és en la majoria de casos la inversió més important que fem en la nostra vida, està clar que trobar un comprador per casa nostra no passarà d’un dia per l’altre.

Si creus que no tens prou temps o coneixement per dedicar-t’hi, una bona opció és contractar una agència immobiliària. Per una xifra que voltarà el 5% del preu de venda, a més d’encarregar-se de vendre el teu pis, des d’una agència també gestionaran tots els tràmits de la compra venda. Si ho prefereixes fer pel teu compte, t’ho has de prendre molt seriosament. Escriu una bona descripció de casa teva, destacant aquells trets que creus que poden interessar més a la persona que te la voldrà comprar. També és recomanable explicar quins elements s’han reformat i quan

Les fotos són el reclam principal a l’hora de fer clic a un anunci. Dedica molt temps a preparar la casa per fer-les. La decoració ha de ser mínima, despersonalitzada. Treu la sobrecàrrega de fotografies familiars del menjador, els imans de la nevera i altres elements que impedeixin provocar la sensació d’un lloc que es transformarà en la llar de qui la compri, i no la teva. Tria el moment de llum més perfecte per fer-hi les fotografies, i si cal reforça-la amb llum artificial per fer-la més acollidora. I si no et veus en cor de fer-ho tu, demana ajuda a un fotògraf professional. Pensa que, davant de dues cases iguals, el possible comprador optarà per la que li entri pels ulls.

Quin preu haig de posar al meu pis? Dona una ullada als preus i tipus de pisos de la teva zona. Depenent de la pressa que tinguis, posa el pis a un preu que estigui al nivell de mercat o una mica per sota. Si el penges en un portal, posa’l just per sota del tall en el filtre de preus, perquè així aparegui en una cerca més àmplia. Tothom negocia, per tant, fixa un preu que estiguis disposat a rebaixar. I ara, ja pots penjar l’anunci i esperar les visites interessades per casa teva. Estigues preparat per atendre les que siguin necessàries i perquè trobin el pis en condicions. Perquè la visita s’ha de trobar la casa neta i endreçada, tant per fora com per dins els armaris si és que la vols vendre moblada i et demanen d’obrir algunes portes. Evita la presència de la teva mascota i assegura’t que la casa fa bona olor. Esperem que aquests consells que t’hem donat et siguin d’utilitat per vendre casa teva!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.