Després de comprar un pis arriba l’hora de moblar. Quina és la millor manera de finançar-ho?

Ja has passat pel moment de comprar un pis i ha arribar l’hora de moblar-lo. Una hora temuda que va de la mà amb l’inevitable dubte sobre finançar a la pròpia botiga o a través d’una entitat bancària, quan la primera de les opcions pot semblar interessant: pagar petites quotes sense necessitat de desprendre’s d’una quantitat ingent de diners i sense necessitat de traslladar-se a un banc.

Pot semblar interessant però, realment ho és? Pren nota i sortim de dubtes.

Moblar un pis i pagar-lo, finançament?

La majoria dels experts coincideixen en assegurar que és millor estalviar i quan es disposi de les quantitats necessàries fer-ne ús. No obstant, aquesta opció no sempre és viable. De fet, no ho és en la majoria dels casos quan s’ha d’optar pel finançament o la sol·licitud d’un crèdit.

Què hem de valorar a l’hora de finançar els mobles

Els mateixos experts afegeixen que finançar és summament avantatjós, no sense abans posar l’accent en el quid de la qüestió: el percentatge TAE del finançament. Una cosa que hauràs de mirar i a més, fer-ho amb lupa a l’hora de decidir.

En aquest sentit, cal destacar que, enfront als interessos de les financeres que ens ofereixen les botigues de mobles, els crèdits al consum amb finançaments per imports superiors a 1000 tenen un TAE mitjà del 8,74%, mentre que les targetes amb límits entre els 600 i els 800 tindrien establert un 21%.

Amb aquest escenari, queda clar que sempre serà avantatjós finançar a través de les pròpies botigues, sempre i quan el TAE no superi a la dels crèdits.

En especial, per concloure, recorda fixar-te en les botigues que ofereixen finançaments al 0% TAE per compres superiors a certs imports. Sempre serà la millor de les maners de moblar després de comprar un pis.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.