Una assegurança per la llar va bé quan et compres un pis

Si et decideixes a comprar un pis, has de tenir clar que estàs realitzant una de les inversions més importants de la teva vida. Val la pena que t’asseguris davant els imprevistos que puguin afectar-te. Ens referim a cobrir-te les esquenes respecte a les teves necessitats econòmiques futures mitjançant la subscripció d’una assegurança.

Perquè t’interessa tenir una assegurança de la llar?

És el producte que les companyies t’ofereixen pels habitatges. Quant més alta sigui la prima, amb més diners comptaràs per més cobertura.

No has d’entendre l’assegurança de la llar com un producte uniforme, donat que pots tenir diferents cobertures.

Pren nota de les diferents cobertures d’una assegurança de la llar.

En primer lloc, destaquem la relativa a la responsabilitat civil; que, a grans trets, t’assegura davant els danys que inclús involuntàriament puguis causar a tercers. És una espècie d’assegurança de continent i la seva subscripció resulta essencial. Protegeix el teu patrimoni, per exemple, davant la inundació que pugui ocórrer per haver-te deixat l’aixeta oberta durant els dies en els que has estat fora de casa.

A part, convé que contractis les cobertures associades a l’assegurança de contingut. Aquestes asseguraran tots els objectes que tinguis al domicili (mobles, electrodomèstics, joies…). Convé que siguis exhaustiu en la redacció d’aquestes clàusules. Asseguraràs aquests articles mitjançant diverses cobertures, com la de robatoris, incendis o desperfectes causats per aigua.

Inclús has de tenir en compte que moltes assegurances de la llar inclouen els objectes que et puguin robar en un atracament o esborrar la teva empremta digital. Tanmateix, contractar aquesta assegurança et proporciona tranquil·litat davant la necessitat de contactar amb un tècnic especialitzat que pugui encarregar-se de la reparació d’alguna averia.

Informa’t en comprar un pis i contracta l’assegurança de la llar que més et convingui.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.