,

Quins avantatges aporta el Kit Digital a la teva empresa?

En l’article d’avui volem parlar-te del Kit Digital i de quins beneficis pot aportar a la teva empresa. Es tracta d’una subvenció pensada per a ajudar a les pimes, microempreses i autònoms, perquè puguin digitalitzar els seus negocis fàcilment. El Kit Digital, que va ser presentat a Espanya fa aproximadament un any, va comptar amb una ajuda de 3.067 milions d’euros, procedents dels fons europeus Next Generation.

Gràcies a aquesta ajuda, un bo que pot aconseguir els 12.00 euros, les empreses poden implantar solucions digitals eficaces, per a invertir en ciberseguretat, potenciar la seva presència en xarxes socials, obrir una oficina virtual, etc.

El Kit Digital està pensat per a millorar el rendiment del negoci i dotar a les empreses de solucions tecnològiques avançades, perquè puguin impulsar la seva empresa i obtenir, així, més beneficis a curt i larg termini.

Des de la nostra empresa de lloguer d’oficines a Barcelona, volem que estiguis al dia de tot el referent al sector dels professionals, com les ajudes i prestacions que pots sol·licitar com a empresa i autonomo. Avui t’expliquem com utilitzar el teu Kit Digital i per què necessites un agent digitalitzador.

Què és un agent digitalitzador i per què el necessites per a gaudir dels avantatges del Kit Digital?

Perquè el professional pugui gaudir d’aquest Kit Digital, l’empresa ha de recórrer a un agent digitalitzador, és a dir, una empresa proveïdora d’aquests serveis i solucions tecnològiques, que hagi participat en el programa d’ajudes. D’aquesta manera, l’agent digitalitzador s’ocuparà de materialitzar i posar en marxa un treball especialitzat, per a proposar les millors solucions digitals a l’empresa sol·licitant.

 

L’agent digitalitzador rep el bo en aquest intercanvi i s’ocuparà de gestionar el cobrament del mateix amb l’Administració, sense necessitat que la pime hagi de gestionar aquest import ni es vegi obligada a fer cap tràmit. Les empreses poden emprar aquest bo per a millorar la seva digitalització en moltes àrees, aconseguint una òptima gestió de les xarxes socials, creant una botiga en línia, fent factures electròniques, etc.

 

D’aquesta manera, la pime sol·licita el Kit Digital i té el suport especialitzat d’una empresa que els assessora en tot moment al llarg d’aquest procés. Gràcies a l’arribada d’aquesta ajuda, ja són moltes les empreses que han començat la seva transformació digital.