Oficines de lloguer a Granollers

A l’edifici Tilma podreu trobar el lloc ideal per localitzar la vostra empresa. A 15 minuts del nucli comercial de Catalunya, Barcelona, i a 5 minuts a peu del centre de Granollers.

Encara més, a l’edifici Tilma tindreu els millors serveis per a la vostra empresa: Internet fibra óptica 1000 MG de ADAMO, aparcament privat per a cotxes de l’empresa, aparcament per als clients, sala d’actes amb capacitat per a 90 persones (amb sistema de projecció i microfonia), etc. Tots els elements necessaris per fer créixer la vostra empresa i a un preu adaptat a les necessitats de cada empresa.

Una oficina per a cada empresa.

A Tilma podreu trobar la vostra oficina des de 100 m2 fins a 200 m2 amb capacitat per encabir la vostra empresa de 5, 10 o fins a 20 persones!

L’edifici Tilma va ser dissenyat per tal que la majoria de les oficines estiguin obertes a l’exterior, aconseguint que com a mínim una de les parets sigui de vidre exterior, amb il·luminació natural durant el dia. Les vistes exteriors i la llum natural permeten crear un càlid i agradable ambient de treball que ajuda a obtenir millor rendiment laboral.

Disposem d’oficines amb espais amplis i oberts; amb separació en petits espais on poder ubicar sales de reunions individuals o despatxos privats dins la mateixa oficina.

Pimec fa més de 4 anys que confia en nosaltres!

truca‘ns i informa‘t: 93 846 40 03