Comprar un pis a Alacant: clar que sí!

Des de sempre, Alacant ha estat una ciutat amb molts atractius tant pels seus habitants com per a tots aquells que es deixen seduir pels seus punts forts, com el Mediterrani o la seva oferta cultural. Sigui pel seu tamany o per la seva situació, la veritat que és d’uns anys cap aquí Alacant està guanyant posicions en el rànquing de ciutats on viure-hi bé sense haver de pagar uns preus excessivament elevats. A més, tant la capital com les localitats properes disposen de molts habitatges nous que es es poden adaptar a la gran majoria de butxaques i inversionistes.

Una ciutat gran, però no una gran ciutat. Amb els seus 330.000 habitants, Alacant té una mida perfecte per oferir un ventall de serveis innovadors i de qualitat, i al mateix temps poder-hi accedir de manera fàcil i ràpida. Alhora, als seus barris hi viuen alicantins de tota la vida i també nous veïns, famílies joves i estudiants. Un augment de la població que ha possibilitat també el creixement urbanístic i que actualment hi hagi un parc d’habitatges disponible per a qui en vulgui comprar. El casc antic, Sant Joan (tranquil, i molt proper al centre), l’Eixample i l’Albufereta són exemples de la diversitat d’ambients, que s’adapten al visitant i també a tot aquell que vol anar a viure a Alacant.

Una capital assolellada i més accessible. En general, els habitatges a Alacant tenen un preu més assequible que a altres ciutats del País Valencià. I en canvi, comparteix un dels seus principals atractius: el sol. Alacant pot presumir de tenir bon temps gairebé durant tot l’any, amb una temperatura mitjana de 18 graus i amb un hivern menys fred que en d’altres regions d’Espanya.

Una ciutat plena d’encants. La platja és un dels principals reclams per a tots aquells que decideixen anar a viure a Alacant. A banda del bany, el passeig i la platja són llocs idonis per a fer esport. A més, la ciutat compta amb un port que promou la pràctica de la vela, un dels esports -juntament amb el golf- que més s’associen a Alacant. Una oferta cultural permanent completa el catàleg d’activitats que li espera a tot aquell que vagi a viure a Alacant, sense oblidar la gastronomia: peix, marisc i bons productes de l’horta, tot combinat en una mateixa ciutat.