Com mantenim la casa neta amb mascotes?

Moltes vegades es dona el cas en el que se’ns fa difícil mantenir la nostra llar neta amb la presencia de mascotes, el que moltes vegades porta a que es donin en adopció. No obstant, pot ser més fàcil del que sembla, a continuació, et mostrarem alguns tips que pots seguir per mantenir la casa neta sense problemes i d’una forma molt senzilla.

Neteja diàriament la teva llar

És important que facis una petita neteja diària de la teva llar, doncs això no només t’ajudarà a mantenir la casa neta, sinó que a més mantindrà intacta la salut de la teva mascota. Dins d’aquesta neteja has d’incloure espolsar les cadires, el sofà i el llit de la teva mascota, ja que solen ser els espais que s’embruten més ràpid. Així mateix, netejar la femta de la mascota el més aviat possible ajudarà a mantenir intacta la neteja de la llar.

Banya a la teva mascota

La higiene de la teva mascota influirà en la neteja de la teva llar, per tant, banyar-la cada 15 dies t’estalviarà feina. A més, és recomanable que després de banyar la teva mascota, li pentinis el pèl molt bé, ja que d’aquesta manera evitaràs que deixi rastres de pèl a les superfícies on s’estiri. Per últim, has de netejar les seves pertinences, des de les seves joguines fins el seu plat de menjar.

Elimina les males olors per mantenir la casa neta

És molt probable que la nostra llar agafi males olors, el que pot arribar a ser molt desagradable. Per eliminar aquestes olors has de mantenir la casa ventilada, si això no funciona pots utilitzar bicarbonat sòdic, que resulta una bona opció per eliminar les taques i la mala olor dels mobles. Per altra banda, el vinagre o el clor serviran per mantenir el terra net i lliure de males olors. De la mateixa manera, pots utilitzar ambientadors d’olors fresques com la menta.

Si vols mantenir la casa neta has d’educar correctament la teva mascota, doncs depenent de l’educació que li donis podràs o no mantenir un ordre a la llar. És important que netegis les potes de la teva mascota després de treure-la a passejar, d’aquesta manera evitaràs les taques de brutícia. Si segueixes els passos anteriors podràs mantenir casa teva completament neta sense necessitat de desfer-te de la teva mascota.