5 raons per comprar un habitatge a Alacant

Avui en dia hi ha moltes opcions a l’hora de realitzar una inversió Inmobiliaria, però no hi ha millor opció que comprar un habitatge a Alacant, y nosaltres et direm per què.

Avantatges de viure a Alacant

Hi ha diversos punts beneficiosos de tenir un pis a Alacant, però nosaltres ens centrarem en cinc d’ells.

Clima: durant tot l’any, és genial, amb una temperatura mitja anual de quasi 18 graus centígrads. Els hiverns són suaus, gairebé sense precipitacions, i amb més de 2.700 hores de sol. És anormal més de dos dies seguits de pluja o cels ennuvolats. Per això és el lloc més desitjat per viure.

Cultura: a Alacant és quasi impossible avorrir-te, perquè té molts teatres i auditoris, museus, arxius i biblioteques i, com no, esdeveniments culturals i moltes festes. Alguna de les festes més famoses són les fogueres de Sant Joan, la Setmana Santa, la Romeria de Santa Faz, Moros i Cristians, Porrate de Sant Antón, Sant Niclau i Carnestoltes.

Gastronomia: el menjar alicantí tenen tres pilars bàsics, els quals són: els productes de l’hort, les peces càrniques menors i els productes del mar. L’arròs és un dels seus punts forts, i s’elaboren receptes delicioses com per exemple la paella.

Preu dels habitatges: aquest és un punt molt positiu, i és que a diferència d’altres províncies d’Espanya, Alacant té uns preus molt estables, amb un preu aproximat de 1.162 euros per metre quadrat.

Gent: les persones d’Alacant, t’acullen. En altres paraules, són molt sociables i saps que pots comptar amb elles per qualsevol problema.

Un pis a Alacant, la millor opció

En conclusió, si estàs pensant en comprar un pis, et recomanem sense dubte optar per un habitatge a Alacant. Per més informació, visita Merosa